др Немања Н. Радосављевић

dr Nemanja N. Radosavljević
Академско звање: Доцент
Ради на Рачунарском факултету од: 01.10.2013.
Датум рођења: 28.04.1985.
емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели.

Академска каријера

Мастер: 2009 Факулет организационих наука (ФОН), Београдски универзитет, смер Информациони системи и технологије, Електронско пословање

Диплома: 2008 Рачунарски факултет (РАФ), Београд, Универзитет Унион, смер Рачунарске мреже и комуникације

Биографија

2010 - данас - Хонорарни сарадник у настави, а потом и асистент од 2013. године, када и уписује докторске студије на Рачунарском факултету, на предметима у вези са развојем wеб страна, управљањем пројектима и пословним процесима, информационим системима, рачунарским мрежама и др.

2010 - данас - Хонорарни сарадник задужен за спровођење обука заснованих на Microsoft платформи као Microsoft Certified Trainer где је до сада одржао велики број различитих типова обука како за правна, тако и за физичка лица.

2009 - 2013 - Запослен у фирми CET (Computer Equipment & Trade) на позицији: Администрација и пројектовање web портала како за потребе матичне фирме, тако и за спољне клијенте. Учествовао самостално или као део тима на више десетина портала који обухватају различите врсте web сервиса, самосталног hosting решења, унапређење и развој система за праћење корисника, online продаје, система за интернет гласање, администрацију база података MS SQL i MySql.