О оснивачу

Попуњавајући дугогодишњу празнину класичног образовања у домену рачунарства код нас, фирма CET (Computer Equipment and Trade) је основала прво Рачунарски факултет, а затим и прву приватну Рачунарску гимназију у Србији.

Фирма CET је основана 1990. године, а бави се обуком за рад на рачунарима, продајом лиценцног софтвера, издаваштвом и продајом домаће компјутерске литературе. Данас је фирма организована у три различита одељења: CET издаваштво, CET софтвер и CET школски центар.

CET Школа рачунара је лидер у неформалном информатичком образовању, иза које је више од 20 година успешног рада и преко 46.500 задовољних полазника, а у понуди је преко 70 обука како за почетнике тако и за професионалце.

Наши професионални тренери ће Вас научити вештинама рада на рачунару у основним програмима и припремити за полагање међународно признатих ИТ сертификата. Обуку држи изузетно мотивисан и високо квалификован тренерски кадар, са великим професионалним искуством, али и радом са људима. У CET школском центру можете полагати испите за међународно признате Information Technology сертификате.

Још једна од предности CET Школе рачунара је рад у малим групама, које чине до 10 полазника. То омогућава посвећеност појединцу и његовим потребама, чиме се полазници успешно припремају за самостални рад и полагање међународних сертификата.

Настава се изводи на врхунској опреми и најновијим верзијама софтверских пакета. Обуке се стално иновирају и прилагођавају новим верзијама програма, коју прати и адекватна рачунарска литература.

CET је званичан продавац следећих светских софтверских компанија: Microsoft, Adobe, Corel, Autodesk, Symantec, ABBY, ACD See, Eset-Nod32, AVG, Kaspersky, Nero...

Нашим клијентима омогућавамо куповину легалног, лиценцног софтвера за који је обезбеђена техничка подршка, гаранција и одржавање, али и стручно усавршавање у нашем школском центру, где се одржавају специјалистички компјутерски курсеви.

Уз саветовање приликом куповине софтвера, легализацију софтвера, обезбеђена је и гратис стручна литература у зависности од наручене вредности софтвера. Код нас можете набавити и специфичне софтвере, у зависности од ваших потреба.

CET је лидер на нашем тржишту када је у питању издаваштво стручне компјутерске литературе. До сада смо издали преко 300 наслова рачунарских бестселера. Такође смо дистрибутери и ауторизовани преводиоци за издавачке куће: Microsoft Press, Wrox, Addison-Wesley, Hayden, SAMS, NRP, QUE, M&T, Sybex и многе друге светске издаваче.