Инфо

Продужен рок за слање радова за RAF Challenge 2022

Рок за слање радова ученика средњих школа за предстојећи RAF Challenge 2022 продужен је до петка, 25. фебруара 2022. године. Иницијални рок за слање радова је био понедељак, 14. фебруар, али је услед продужетка фебруарског распуста померен на 25. фебруар. На овај начин смо желели да омогућимо средњошколцима да искористе време током распуста и посвете се прављењу својих такмичарских радова. Сигурни смо да ће ова погодност утицати и на сам квалитет њихових радова и да ће жири имати тежак задатак да одабере финалисте који ће онлајн 19. марта бранити своје радове.

Средњошколци могу одабрати једну од три категорије из које ће на већ задате теме направити своје радове. То могу бити презентацијаапликација или видео, а сва упутства о изради и техничке детаље могу пронаћи овде. Слање радова и пријава се врши онлајн до петка, 25. фебруара.

Одређен датум такмичења RAF Challenge 2022

Финале такмичења RAF Challenge 2022 одржаће се у суботу, 19. марта 2022. године. Такмичење ће се одржати онлајн путем платформе Зум, а агенда такмичења биће дефинисана након одабира финалиста. 

Подсећамо да је рок за слање радова 14. фебруар 2022. За додатна питања пишите нам на  rafchallenge [@] raf.rs 

Агенда и упутство за учеснике такмичења RAF Challenge 2020

Овогодишње такмичење ће бити одржано "online" употребом апликације Zoom. Линкове путем којих се приступа такмичењу учесници су добили путем e-maila (уколико нисте добили mail контактирајте нас: rafchallenge @ raf.rs). Такмичење се одржава у суботу 16. маја 2020. године.

Опширније...

Финалисти RAF Challenge 2020

Коначан избор финалиста такмичења RAF Challenge настао је као резултат одлуке стручне комисије коју чине професори и асистенти Рачунарског факултета.

Школе које су послале највише радова и које ће бити награђене стручном литературом издавача CET су:

Медицинска школа "Стевица Јовановић", Панчево - професорка Минодора Чолока

Књажевачка гимназија - професор Миљан Јеремић

Школски центар "Никола Тесла", Вршац - професор Велимир Радиловачки 

Онлајн финале такмичења биће одржано у суботу 16. маја , употребом апликације Zoom. Сви финалисти ће мејлом добити агенду такмичења, као и детаљне инструкције о начину извођења онлајн одбране.

Захваљујемо се свим ученицима и професорима на сарадњи и великом броју послатих радова.

СПИСАК ФИНАЛИСТА

Финале такмичења RAF Challenge 2020 онлајн

Рачунарски факултет је донео одлуку да се сходно ванредним околностима такмичење RAF Challenge одржи ONLINE. Финале такмичења биће одржано у суботу, 16. маја 2020. године.

Такмичење ће се одржати уживо и интерактивно употребом апликације ZOOM која се користи у извођењу online наставе на Рачунарском факултету.

Детаљно упутство и линк за приступ ради одбране својих радова изабрани кандидати добиће мејлом.