Агенда и упутство за учеснике такмичења RAF Challenge 2020

Овогодишње такмичење ће бити одржано "online" употребом апликације Zoom. Линкове путем којих се приступа такмичењу учесници су добили путем e-maila (уколико нисте добили mail контактирајте нас: rafchallenge @ raf.rs). Такмичење се одржава у суботу 16. маја 2020. године.

 

Молимо вас да поштујете сатницу такмичења - АГЕНДА.

Пре отварања такмичења у 11 часова сесија у виртуелној учионици “У1 – Пријем и проглашење победника” ће бити отворена од 10.45 часова. При покретању сесије на вашим рачунарима или мобилним телефонима биће инсталирана апликација Zoom, уколико је претходно нисте инсталирали. Налози на Zoom-u вам нису потребни, али је обавезно да користите своја имена и презимена како би комисија знала са ким комуницира. Сесија у учионици “У1 – Пријем и проглашење победника” биће отворена током целог такмичења.

Након пријема, следе одбране радова почев од 11.30 часова. Потребно је да сви учесници остану у учионици У1 где ћемо вас редом позивати на одбрану. Након што будете прозвани, потребно је да изађете из ове сесије и уђете на сесију за одређену категорију.

После завршене одбране немате обавезу враћања у учионицу У1 све до 16 часова када је проглашење победника.

Зоом апликација омогућава видео конференцију (звук и глас), као и дељење екрана. Микрофони учесника обавезно морају бити укључени током одбране, али не и на отварању такмичења и проглашењу победника где их можете палити по потреби уколико желите да поставите питање. Постоји и опција коришћења chat-a.