Завршен "online " RAF IT Days 2020

Завршен је овогодишњи ИТ семинар за средњошколце у организацији Рачунарског факултета - RAF IT days 2020, који је због измењених околности у земљи ове године одржан први пут онлајн. 
На семинару је учествовало 50 средњошколаца који су предавања пратили путем онлајн платформе Zoom и на тај начин имали могућност да директно комуницирају са предавачима, а прилику да слушају семинар добили су и сви остали заинтересовани средњошколци путем уживо преноса на YouTube каналу факултета.
 
svi.jpg

Опширније...

Упутство за учеснике семинара

Овогодишњи семинар ће бити одржан "online" употребом апликације Zoom. Линк путем кога ћете приступати предавањима учесници семинара су добили путем e-maila (уколико нисте добили маил контактирајте нас: imijatovic @ raf.rs). Предавања се одржавају 9,10,16. и 17. маја. Молимо Вас да поштујете сатницу семинара (Агенда). Прва предавања почињу у суботу, 9.5. у 10.15h, сесија ће бити отворена од 10h. При покретању сесије на вашим рачунарима или мобилним телефонима биће инсталирана апликација Zoom, налози Вам нису потребни, али би било лепо да користите ваша имена и презимена како би предавачи знали са ким комуницирају. Сесија ће бити отворена током целог дана, а учесници имају могућност да улазе и излазе из исте. Распоред за радионице учесници су добили путем e-maila (уколико нисте контактирајте нас).

 

Опширније...

Датум одржавања семинара

Рачунарски факултет је донео одлуку да се семинар за средњошколце Raf IT days 2020 одржи и поред увођења ванредног стања. Семинар је бесплатан и трајаће током два викенда (суботом и недељом) следећих датума: 9,10, 16. и 17. мај 2020
 
Семинар ће се одржати онлајн употребом софтвера/апликације Zoom, слично као што се и одржава настава на Рачунарском факултету од увођења ванредног стања у земљи.
 
На семинару ће учествовати око 90 средњошколаца, а сви остали заинтересовани средњошколци моћи ће да прате предавања путем преноса уживо на Youtube каналу Рачунарског факултета: LINK за праћење уживо

Опширније...

Одлагање семинара RAF IT Days 2020

Рачунарски факултет је донео одлуку о тренутном одлагању семинара RAF IT Days 2020, с ходно ванредном стању уведеном у Републици Србији.

У зависности од одлука Владе и других државних органа Р. Србије, бићете благовремено обавештени о новом термину семинара.

 

Компанија NetCast на овогодишњем семинару

netcastКомпанија NetCast ће и ове године бити учесник семинара. Радујемо се овој подршци и несумњамо у квалитет предавања које ћемо ускоро објавити у одељку: теме семинара. 

Компанија се бави одржавањем рачунарских мрежа, изнајмљивањем IT опреме, чувањем података, као и Cloud Computing-ом.

Информације о смештају - Раф ИТ Даyс 2020

Stelladinotte

Сви учесници семинара којима РАФ обезбеђује смештај биће смештени у хостелу Stella di notte - Дечанска 11, Београд. Хостел је удаљен 450м од факултета, где ће бити одржана сва предавања и радионице.

Учесници који ће бити смештени у хостелу, своје ствари ће оставити на факултету, а ми ћемо се потрудити да исте превеземо до хостела, а учеснике одведемо до хостела на крају првог дана (агенда ће бити доступна до 1. априла).

Списак учесника семинара биће објављен најкасније 23. марта 2020. године.

У току семинара биће служено пиће и сендвичи за све учеснике.

Опширније...

© 2010-2020 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter