Посета Музеју Николе Тесле

Muzej-Nikole-TesleМузеј Николе Тесле је од оснивања замишљен као комплексна институција која има културни, образовно научни и меморијални карактер. Оваква поставка је у великој мери одредила његову првобитну визију и мисију. Као институција културе, Музеј се бави заштитом и представљањем Теслине оставштине. 

Никола Тесла се родио у српској пододици православног свештеника Милутина Тесле и Георгине – Ђуке Тесла, рођене Мандић. Наш најпознатији научник свој пут је започео из села Смиљан, недалеко од Госпића (данас у Републици Хрватској), налазило се тада у Војној граници (у Лици, чешће називаној Војна крајина), посебној области Хабзбуршке монархије под царем Францом Јозефом И. Посета музеју, која је предви]ена за недељу, 31. март од 14х, упознаће наше средњошколце са делима нашег великог научника.

Успостављена сарадња са кафе-рестораном Adventure

adventureВелико нам је yадовољство да смо обезбедили сарадњу са кафе/рестораном Adventure, Трг Републике 5. У току трајања семинара (4 дана), обезбеђен је специјални попуст за све учеснике семинара. Да бисте остварили попуст неопходно је да покажете ID картицу семинара.

Обевештење за учеснике семинара

Објављена је Агенда ИТ семинара RAF IT Days 2019. Отварање семинара је предвиђено за петак, 29. март у 12h и овом приликом бисмо замолили све учеснике да у предвиђеном термину буду на Рачунарском факултету.

 

Учесници који су смештени у Хостелу, своје ствари ће оставити у просторијама факултета, а на крају првог дана биће одведени до смештаја. 

 

Сви учесници семинара су у обавези да поштују агенду и да присуствују предавањима и радионицама. Ове године смо организовали и посету музеју Николе Тесле, која је предвиђена за недељу од 14h.

Завршене су пријаве за RAF IT Days 2019

Завршене су пријаве за овогодишњи ИТ семинар RAF IT Days 2019. На списку се налази 108 потенцијалних учесника семинара.

Коначан списак учесника биће доступан ускоро, а најкасније до 22.марта 2019. године. Учесници ће бити подељени у две категорије: Учесници са смештајем у Београду и Учесници којима РАФ обезбеђује смештај.

Молимо Вас да све информације пратите путем нашег сајта.  

MDCS подржава семинар - посета компанији

mdcsВелико нам је задовољство што ће MDCS (Microsoft Development Center Serbia), односно Microsoft развојни центар, и ове године подржати ИТ семинар RAF IT Days 2019. Компанија ће ове године пружити несвакидашње искуство учесницима семинара тако што ће организовати посету компанији. Млади средњошколци ће имати прилику да се упознају са радом једне од водећих светских ИТ компанија, да разговарају са програмерима и стекну нова искИТ искуства.

Информације о смештају - Хостел Хедонист

logohedonistСви учесници семинара којима РАФ обезбеђује смештај биће смештени у хостелу Хедонист - Симина 7, Стари град, Београд. Хостел је удаљен 750м од факултета, где ће бити одржана сва предавања и радионице.

Учесници који ће бити смештени у хостелу, своје ствари ће донети (оставити) на факултету, а на крају првог дана ћемо се заједно прошетати до смештајног објекта. 

У току семинара биће служено пиће и сендвичи за све учеснике. 

Линк са мапом како да дођете од факултета до хостела можете погледати овде.

Untitled

 

Опширније...

© 2010-2020 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079