Завршен RAF IT Days 2017

Завршен је овогодишњи ИТ семинар за средњошколце - RAF IT days 2017, који је окупио педесетак средњошколца из 26 градова. Полазници семинара имали су прилику да сазнају шта је то борба времена и резултата, наука о тајном писању, хуманоидна и персонална роботика, game development, како се праве каблови, развијају Android апликације, шта је то SEO и виртуелна реалност, дигитална обрада слике и још много тога из области информатике. Поред наставног кадра са Рачунарског факултета, на семинару су гостовали и представници компанија: Crater studio, Nordeus, NetCast, Google, а учесници су имали прилику да посете компаније: MDCS (Microsoft Development Centar Serbia) и GoDaddy.

Фотографије са семинара погледајте у галерији.

Почео RAF IT DAYS 2017 - #rafitdays

ИТ семинар "RAF IT Days 2017" почео је обраћањем менаџера факултета Игора Мијатовића. Најпре је презентован значај организовања ИТ семинара, а затим су учесници упознати са свим акредитованим смеровима Рачунарског факултета. Поред предавања која су данас на агенди, учесници ће имати прилику и да се упознају са радом у компанији MDCS - Microsoft Development Centrar Serbia. 

Поред MDSC-а, ове године семинар су подржале и компаније: Google, Crater Studio, Nordeus, NetCast, GoDaddy. Позивамо Вас да нас пратите путем Instagram-а и Twitter-а.

Агенда - RAF IT Days 2017

Partneri 2017Објављена је агенда семинара RAF IT Days 2017. Организатори задржавају право замене одређених предавања и обавезујемо се да ћемо поштовати предвиђене сатнице.

Семинар почиње у петак, 31. марта у 12h. Сви учесници семинара треба да дођу на факултет (Кнез Михаилова 6/VI), а учесници којима обезбеђујемо смештај долазе са својим торбама на факултет, па ће на крају дана отићи до предвиђеног смештаја. Семинар се завршава у понедељак, 3. априла у 15h, када ће учесницима бити подељене дипломе и оправдања за школе.  

За сва додатна питања стојимо Вам на располагању путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите ЈаваСцрипт да бисте је видели..

Google, UK подржава RAF IT Days 2017

google logoВелико нам је задовољство да је компанија Google препознала сврху организовања RAF IT Days-а и да је одобрила предавање о виртуелној реалности на овогодишњем семинару. Филип Станисављевић, запослен у компанији у Великој Британији, иначе дипломац Рачунарског факултета, представиће се темом: VR and you: Cardboard, Daydream and what's next.

Информације о смештају - Хостел Stella Di notte

Stelladinotte

Сви учесници семинара којима РАФ обезбеђује смештај биће смештени у хостелу Stella di notte - Дечанска 11, Београд. Хостел је удаљен 450м од факултета, где ће бити одржана сва предавања и радионице.

Овим путем Вас обавештавамо да су подигнуте квоте за смештај учесника на 25 (учесници којима РАФ обезбеђује смештај).

Учесници који ће бити смештени у хостелу, своје ствари ће оставити на факултету, а ми ћемо се потрудити да исте превеземо до хостела, а учеснике одведемо до хостела на крају првог дана (агенда ће бити доступна до 25. марта).

У току семинара биће служено пиће и сендвичи за све учеснике,а у хостелу ће свима бити обезбеђен доручак.

Опширније...

© 2010-2017 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079