Приступ семинару - информација за учеснике

Овогодишњи семинар одржава се "online" употребом апликације Zoom. Линк путем кога ће бити омугећен приступ сесијама семинара учесници ће добити најкасније до 31. марта путем e-maila (пробни e-mail се шаље 28.3. и уколико непримите e-mail, а пријавили сте се на семинар морате нас контактирати: imijatovic @ raf.rs). Предавања се одржавају 2, 3, 9. и 10. априла. Молимо вас да поштујете сатницу семинара (Агенда). Прва предавања почињу у суботу, 2.4. у 10.30h, сесија ће бити отворена од 10h, када је предвиђено отврање семинара. При покретању сесије на вашим рачунарима или мобилним телефонима биће инсталирана апликација Zoom, налози Вам нису потребни, али би било лепо да користите своја имена и презимена како би предавачи знали са ким комуницирају. Сесија ће бити отворена током целог дана, а учесници имају могућност да улазе и излазе из исте. Распоред за радионице учесници ће добити путем e-maila .

 

Радионица се одржава по сатници агенде семинара, потребно је да претходно изадјете из сесија предавања и да уђете на сесију за одређену групу за радионицу. Сви учесници треба да отворе налог на Петљи (https://petlja.org) пре почетка радионица како се не би губило време на томе.

Zoom апликација омогућава видео конференцију (звук и глас), као и дељење екрана. Микрофони учесника би требало да буду искључени током предавања и радионица, а палите их по потреби уколико желите да поставите питање. Постоји и опција коришћења цхат-а.

© 2010-2020 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter