RAF IT Days 2022: преко 70 пријављених средњошколаца из 4 државе, предавачи из 6 IT фирми, 18 предавања

Овогодишњи онлине IT семинар за ученике средње школе RAF IT Days одржан је 2, 3, 9. и 10. априла и по много чему је специфичан.

На RAF IT Days 2022 је учествовало чак 6 великих IT компанија чији су представници, многи од њих бивши студенти Рачунарског факултета, одржали предавања средњошколцима. Део RAF IT Даyс 2022 били су Мајкрософт развојни центар Србија, Nordeus, Workpuls, TX Services, MVP Workshop и Zuhlke Engineering.

RAF IT Days семинар је ове године добио регионални карактер пријавом великог броја ученика средњих школа из Црне ГореМакедоније и Босне и Херцеговине, на шта смо веома поносни. 74 средњошколца имала су прилику да прате 18 предавања врсних IT стручњака из праксе, као и предавача Рачунарског факултета. Поред теоријских и практичних предавања, средњошколци су учествовали и у радионици програмирања.

Рачунарски факултет се захваљује свим ученицима средњих школа који су учествовали на семинару, као и представницима компанијама и предавачима који су пренели део свог знања и искуства средњшколцима!

© 2010-2020 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter