Пријава - RAF IT Days 2017

Семинару могу присуствовати средњошколци са простора Републике Србије и Републике Српске (Босна и Херцеговина). Организатори ће се потрудити да учесницима семинара из унутрашњости обезбеде смештај у Београду.  

Одабир учесника семинара (50) ће се вршити тестирањем, тј. сви кандидати раде тест, а најуспешнији имају право да присуствују семинару. Сви заинтересовани имају прилику да преузму сва предавања са семинара (видео материјали, презентације...) који су доступни на официјелном сајту семинара након завршетка истог.

Тестирање за "RAF IT Days 2018" почиње 1. новембра 2017. и завршава се 19. марта 2018. године. Тренутно можете одрадити пробни тест. Тачан датум семинара биће познат до 1. јануара 2018. године, а можете очекивати да ће се одржати у периоду од 25. марта до 15. априла 2018. године. Семинар се одржава у просторијама Рачунарског факултета.

 

Пробни тест за RAF IT Days 2018


Пробни тест за RAF IT Days 2018 садржи велики број питања из разних информационо-комуникационих области. 

Кандидати морају да нам оставе своје основне податке како бисмо касније ступили у контакт са њима. Подаци које остављате биће коришћени искључиво за потребе семинара, приступ ће имати само организатори, а у друге сврхе се неће користити.