Агенда 2022

Дан Сатница Опис Тема
Субота 02.04. 10.00-10.30 Отварање семинара, Игор Мијатовић  
  10.30-11.15 Предавање Хајде да направимо нашу криптовалуту - Лав Леон Худак, MVP Workshop
  11.15-11.20 Пауза  
  11.20-12.05 Предавање Шта је то Cloud? Шта је тај AWS? Како се Zühlke уклапа у то? - Павле Прица и Марко Миливојевић, Zuhlke Engineering
  12.05-12.10 Пауза  
  12.10-12.55 Предавање Паркирање у урбаним срединама - Марко Младеновић, РАФ
  12.55-13.15 Пауза  
  13.15-14.00 Предавање Алгоритми инспирисани природом - Милан Томић, РАФ
  14.00-14.05 Пауза  
  14.05-14.50 Предавање Ардуино демонстрација - Бранислав Милојковић, РАФ
Недеља 03.04. 10.00-10.45 Предавање Филтрирање сигнала - Ђорђе Бабић, Раф
  10.45-10.50 Пауза  
  10.50-11.35 Предавање Развој видео игара - Младен Јовановић, РАФ
  11.35-11.55 Пауза  
  11.55-13.55 Радионица C програмирање на петљи - шта је рекурзија? - група асистената, РАФ
Субота 09.04. 10.00-10.45 Предавање "Design Thinking" процес: фазе у креирању доброг корисничког искуства - Ана Марковић, РАФ
  10.45-10.50 Пауза  
  10.50-11.35 Предавање Обновљиви извори енергије - Лазар Карбунар, РАФ
  11.35-11.40 Пауза  
  11.40-12.25 Предавање Коришћење serverles SQL технологије за аналитику великих података - Страхиња Родић, Мајкрософт развојни центар Србија
  12.25-12.45 Пауза  
  12.45-13.30 Предавање Направите свој први Website користећи Wordpress - Александар Арнаутовић, TX Services
  13.30-13.35 Пауза  
  13.35-14.20 Предавање Историја употребе наших слова на рачунарима - Драгољуб Пилиповић, РАФ
Недеља 10.04. 10.00-10.45 Предавање Квантно програмирање за свакога - Петар Првуловић, РАФ
  10.45-10.50 Пауза  
  10.50-11.35 Предавање Интерфејс мозак-рачунар - Јелена Младеновић, РАФ
  11.35-11.40 Пауза  
  11.40-12.25 Предавање Период на факсу: како да се знању придода искуство - Зорана Страценски, Софија Марковић и Сања Перовић, WorkPuls
  12.25-12.45 Пауза  
  12.45-13.30 Предавање Моја каријера у гејмингу - Жељко Марковић, Nordeus
  13.30-13.35 Пауза  
  13.35-14.20 Предавање Од цртежа до анимације, Горан Рубил, РАФ
  14.20-14.50 Затварање семинара, Игор Мијатовић  

Теме семинара 2022

Проф. др Драгољуб Пилиповић, РАФ

У надметању између Истока и Запада победили су потоњи својим технолошким иновацијама и сада цела планета користи рачунаре чији је корен писања слова заснован на латинској абецеди. Где су ту наша слова и како је кроз историјске периоде примицало се подршци писању нашим словима све до данашњег Уникод распоред - то је тема ове презентације.

Проф. др Ђорђе Бабић, РАФ

Циљ дигиталне обраде сигнала је да се сигнали, и подаци, обраде како би из њих избацили нежељене ефекте и компоненте, на пример шум. Овако обрађени подаци се прослеђују посебним апликацијама и алгоритмима. На предавању ћемо се упознати са основним појмовима сметњи, филтрирања на примеру актуелних сигнала, као што су цене одређених роба или курсеви валута. Потом ћемо истраживати како да направимо и реализујемо једноставне филтре. Примери ће бити обрађени у софтверском пакету Оцтаве, са освртом и на друга окружења.

Проф. др Душан Вујошевић

Компајлери су неизоставан алат у раду програмера. Програмски код написан на вишем програмском језику преводе у код разумљив машини. При том врше читав низ обрада, анализа, прерада и оптимизација. На предавању ће бити приказано које целине чине компајлер. За сваку целину биће описано шта обавља и који апстрактни формализми из домена рачунарских наука јој у томе помажу. Представиће се и типично окружење за развој компајлера у савременом рачунарству, као и изазови који се пред развојем компајлера очекују у будућности.

Проф. др Јелена Младеновић

Мислима можемо да контролишемо рачунаре.

Павле Прица, Марко Миливојевић, Zühlke Engineering

Осврнућемо се на једног од највећих провајдера, AWS (Amazon Web Services) и његову историју, односно, где су почели, а где су данас. Биће речи о пројектима који се ослањају на Cloud у Zühlke-у и детаљније презентације једног од највећих пројеката на Cloud-у, како у Zühlke-у тако и шире.

Младен Јовановић, студент треће године Рачунарских наука и оснивач Секције за развој видео игара на РАФ-у

У оквиру предавања причаћемо о томе шта је "видео игра", шта све она подразумева и како изгледа процес прављења видео игре. С обзиром на то да област развоја видео игара постаје све популарнија у свету и код нас, биће речи о потребним кадровима и о томе за којим кадровима је данас највећа потражња.

Зорана Страценски, Софија Марковић, Сања Перовић, Workpuls

Факултет је место за стицање основе и знања које представља подлогу за све на чему developer једног дана жели да ради. Међутим, теорија и пракса не морају да иду увек одвојено. У току предавања ћемо поделити tips&tricks из индустрије о томе како период на факултету може да се искористи не само за учење, већ и за учествовање у активностима које ти доносе искуство и примењиво знање и припремају те за цео IT свет. Звучи захтевно? Други део предавања ће управо због тога бити усмерен на начин на који обавезе на факултету и практичне активности могу да се укомбинују, тако да се креативном хаосу да структура и постигне све што се жели.

Александар Арнаутовић, TX Services

Научите како да направите свој први презентациони сајт или веб-продавницу без икаквог знања програмирања користећи Wordpress платформу.

Страхиња Родић, Мајкрософт развојни центар Србија

Током ове презентације осврнућемо се на то шта је Азурова Синапса за аналитику великих података Мајкрософтовог Азура, шта је serverles SQL технологија Азурове Синапсе и како се она може користити за аналитику великих података.

Марко Младеновић, РАФ

Интересујемо се за тему налазења најбољег паркинг места у уским градским језгрима. У овој презентацији представицемо историјат овог проблема као и нека савремена ресења у оквиру иницијативе "Smart cities''.

Милан Томић, РАФ

Направићемо кратак преглед метода које на делу показују како познавање света који нас окружује уз мало маштовитости може помоћи у решавању проблема који су тешки за израчунавање традиционалним приступима.

Бранислав Милојковић, РАФ

Демонстрација рада Arduino микроконтролера, уз једноставно програмирање.

Група асистената, РАФ

Након основног упознавња са РАФ курсом на порталу Petlja.org учесници ће се кратко упознати са основним елементима програмирања. Затим ћемо покушати кроз дискусију и једноставније задатке да проникнемо у идеју рекурзије као једног од популарних метода за решавање проблема у програмирању. Видећемо шта је рекурзија, који су неки од најчешћих проблема које решавамо рекурзијом и како се имплементира рекурзија у програмском језику C. Учесници радионице моћи ће да пишу своје програме и да их тестирају онлајн на порталу Petlja.org у оквиру курса Рачунарског факултета.

Проф. др Лазар Карбунар, РАФ

Дефиниција обновљивих извора енергије, примери реализације система који врше конверзију бесплатне енергије у електричну, коришћење рачунарских система као контролера процеса претварања бесплатне енергије у електричну. Након основног упознавња са РАФ курсом на порталу петља.орг учесници ће се кратко упознати са основним елементима програмирања. Затим ћемо покушати кроз дискусију и једноставније задатке да проникнемо у идеју рекурзије као једног од популарних метода за решавање проблема у програмирању. Видећемо шта је рекурзија, који су неки од најчешћих проблема које решавамо рекурзијом и како се имплементира рекурзија у програмском језику C. Учесници радионице моћи ће да пишу своје програме и да их тестирају онлајн на порталу Petlja.org у оквиру курса Рачунарског факултета.

Петар Првуловић, РАФ

На овом предавању видећемо докле се стигло са квантним рачунарима, како квантно програмирање изгледа из угла програмера и како да покренемо програм на правом квантном процесору.

Жељко Марковић, Nordeus

Како изгледа пут од интересовања до каријере у game development-у? Да ли вам је потребно ванземаљско знање да бисте учинили да се неки карактери крећу по екрану? Кратак одговор је не, а ако те занима зашто и на који начин и ти можеш да се започнеш своју каријерију у гејмингу.

Nordeus је mobile gaming компанија из Београда. Наша игра Top Eleven - Be a Football Manager, најуспешнија је мобилна football manager игра на свету која тренутно броји преко 240 милиона регистрованих корисника. Подстакнути својим сном о стварању такмичарских игара, омогућавамо милионима људи широм света да постану шампиони. У Nordeus-у данас ради 170 запослених из 20 земаља света.  

Лав Леон Худак, MVP Workshop

Можемо ли сами направити нашу криптовалуту на Ethereum blockchain-у? На предавању ћемо направити прост паметни уговор (smart contract) у програмском језику Solidity који ће нам помоћи да урадимо управо ово. Видећемо како можемо приступити нашој криптовалути преко интернета и како је можемо послати коме год желимо.

Горан Рубил, РАФ

Обухватиће укратко цео процес реализације/продукције 3D анимираног филма на општем нивоу, преко примера из већ постојећих остварења из области 3D  карактерне анимације. То подразумева планирање, разраду и реализацију одредјених активности по одредјеном редоследу. Осмишљавање и дизајн карактера, одредјивање стила анимације, прављење рига, анимирање по задатом сценарију, look development, lighting, rendering и композитинг видеа. Идеја је да се предавањем приближи, демистификује и појасни цео креативни и организациони процес кроз који се пролази приликом прављења 3D анимација.

Учесници семинара 2022

Сви учесници семинара ће добити (најкасније до 1. априла) упутство о приступу семинару путем маила. Уколико нисте добили маил молимо вас да нас контактирате на imijatovic[@]raf.rs.

Списак потенцијалних учесника је видљив у наставку. Због великог интересовања, списак учесника ће бити ажуриран свакодневно закључно са 1. априлом 2022. године.

 

Р.бр. Презиме Име Школа Град/држава
1 Алексић Неда Гимназија Смедерево, РС
2 Алексов Теа Гимназија "Свети Кирило и Методије" Димитровград, РС
3 Алимпић Ђорђе ЕТШ "Никола Тесла" Љиг, РС
4 Баралић Алиса Гимназија "Меша Селимовић" Тузла, БиХ
5 Бошковић Марко Техничка школа Ваљево, РС
6 Цагић Петар Рачунарска гимназија Београд, РС
7 Чобанин Филип Гимназија "Урош Предић" Панчево, РС
8 Чутурило Маша Средња техничка ПТТ школа Београд, РС
9 Дацић Михаило XIII Београдска Гимназија Београд, РС
10 Даничић Мартин Рачунарска гимназија Београд, РС
11 Дејановић Лазар Гимназија "Патријарх Павле" Београд, РС
12 Декић Ђорђе Гимназија "Јован Јовановић Змај" Нови Сад, РС
13 Дикић Мина Гимназија "Бора Станковић"  Ниш, РС
14 Дјордјиоски Виктор Гимназија "Патријарх Павле" Београд, РС
15 Драгојевић Ива ЕТШ Приједор, БИХ
16 Емини Бетим С.Ш Сезаи Суррои Бујановац, РС
17 Гајић Филип Земунска гимназија Београд, РС
18 Гајић Игор Гимназија "1300 каплара" Љиг, РС
19 Гановић Фарах ЈУ Трећа гимназија Сарајево, БиХ
20 Госпавић Александар ТШ Чачак, РС
21 Хамзић Тајра Гимназија "Исмет Мујезиновиц" Тузла, БиХ
22 Хаскић Иман ЈУ Трећа гимназија Сарајево, БиХ
23 Илић Павле Рачунарска гимназија Београд, РС
24 Иванчевић Лука Политехника школа за нове технологије Београд, РС
25 Јанићијевић Лена Гимназија Нови Пазар, РС
26 Јоловић Наталија VIII гимназија Београд, РС
27 Јоловић Павле Економско-трговинска скола  Краљево, РС
28 Јотановић Нада ЈУ медицинска школа Теслић, БиХ
29 Јововић Вукан Рачунарска гимназија Панчево, РС
30 Карашићевић Кристина Паланачка гимназија Смедеревска паланка, РС
31 Каровић Миа Гимназија "Стојан Церовић" Никшић, ЦГ
32 Кевић Алекса Гимназија Ваљево, РС
33 Колески Јован Средња школа "Михаило Пупин" Скопље, СМк
34 Крунић Марија I гимназија Београд, РС
35 Лапо Анес Средња школа Коњиц, БиХ
36 Лукић Алекса XIV гимназија Београд, РС
37 Лукић Игор Техничка школа Шабац Шабац, РС
38 Марковић Лазар Гимназија Крушевац, РС
39 Медић Бојан Рачунарска гимназија Београд, РС
40 Мехић Есма Гимназија “Мухсин Ризвић” Какањ, БиХ
41 Михаиловић Лука ЕТШ "Никола Тесла" Београд, РС
42 Михаљевић Филип Рачунарска гимназија Београд, РС
43 Милић Марко Гимназија "Свети Сава" Београд, РС
44 Милобратовић Андјела Гимназија Обреновац, РС
45 Мушић Лука Угоститељско Трговинско Туристичка школа Бања Лука, БиХ
46 Никић Алекса Гимназија "Свети Кирило и Методије" Димитровград, РС
47 Никодиновски Александар Гимназија "Владислав Петковић Дис" Београд, РС
48 Новаковић Даница Средња школа Нова Варош, РС
49 Обрадовић Петар VIII гимназија Београд, РС
50 Панић Павле Гимназија Урош Предић Панчево, РС
51 Патенковић Мила Земунска гимназија Београд, РС
52 Павловић Марко VIII гимназија Београд, РС
53 Петковић Дејан Ваздухопловна академија Београд, РС
54 Петровић Страхиња ЕТШ Стари град Београд, РС
55 Пушичић Стојна I гимназија Београд, РС
56 Радин Ницолас СШ "Ђура Јакшић" Српска Црња, РС
57 Радојчић Андреј Рачунарска гимназија Београд, РС
58 Радојевић Матеја Гимназија Косовска Митровица Косовска Митровица, РС
59 Ристић Анђела Гимназија "Бора Станковић"  Врање, РС
60 Ружа Андрија ССШ Јајце, БиХ
61 Савић Тијана ТШ 15. мај Прокупље, РС
62 Секулић Вукан III гимназија Београд, РС
63 Симоновић Никола ЕТШ"Никола Тесла" Ниш, РС
64 Стаменковић Наталија Земунска гимназија Београд, РС
65 Стевовић Никола Рачунарска гимназија Београд, РС
66 Стоилков Душан СШ "Ђура Јакшић" Српска Црња, РС
67 Суботић Душан Земунска Гимназија Београд, РС
68 Сурчулија Маша Гимназија "Патријарх Павле" Београд, РС
69 Танасијевић Тамара VIII гимназија Београд, РС
70 Вишнић Данка Земунска гимназија Београд, РС
71 Вранеш Данило IV гимназија Београд, РС
72 Вучковић Вељко Школа примењених уметности Шабац, РС
73 Вулић Урош Гимназија "Патријарх Павле" Београд, РС
74 Зубчевић Едина Гимназија "Меша Селимовић" Тузла, БиХ
* РС - Република Србија, БиХ - Босна и Херцеговина, ЦГ - Црна Гора, СМк - Северна Македонија

Агенда 2020

Дан Сатница Опис Тема
Субота 09.05. 10.15-10.45 Отварање семинара, Игор Мијатовић  
  10.45-11.00 Пауза  
  11.00-11.45 Предавање Будућност образовања у 21. веку, Никола Божић, Петница
  11.45-12.00 Пауза  
  12.00-12.45 Предавање Основе Ruby програмског језика,Милош Раднековић, Рачунарски факултет
  12.45-13.00 Пауза  
  13.00-13.45 Предавање „SAP Intelligent Enterprise“ – синергија бизниса и информационих технологија, Тамара Радивојевић, B4B
  13.45-14.00 Пауза  
  14.00-14.45 Предавање Линеарна алгебра и рачунарска графика,Др Миланка Гардашевић Филиповић, Рачунарски факултет
  14.45-15.00 Пауза  
  15.00-15.45 Предавање Internet of things: Концепт паметних кућа, Др Петар Бојовић, Рачунарски факултет
Недеља 10.05. 10.30-11.15 Предавање Системи за аквизицију и обраду сигнала, Др Ђорђе Бабић, Рачунарски факултет
  11.15-11.30 Пауза  
  11.30-12.15 Предавање Поређење CMS решења - Joomla vs WordPress, Немања Радосављевић, Рачунарски факултет
  12.15-12.30 Пауза  
  12.30-15.00 Радионица Програмирање у програмском језику C на порталу Петља, Др Бојана Димић Сурла
Субота 16.05. 10.30-11.15 Предавање SQL ињекције – да ли желите да их примите, или не?, Др Снежана Поповић, Рачунарски факултет
  11.15-11.30 Пауза  
  11.30-12.15 Предавање Гејминг индустрија, Немања Марковић, Рачунарски факултет
  12.15-12.30 Пауза  
  12.30-13.15 Предавање Шта је то ERP?, Бојан Ивановић и Илија Дамњановић, Coming
  13.15-13.30 Пауза  
  13.30-14.15 Предавање Историја бројних система, Др Драгољуб Пилиповић, Рачунарски факултет
  14.15-14.30 Пауза  
  14.30-15.15 Предавање Програмабилне електронске компоненте, Лазар Карбунар, Рачунарски факултет
Недеља 17.05. 10.30-11.15 Предавање Историјски развој мобилних, ћелијских система, Игор Мијатовић, Рачунарски факултет
  11.15-11.30 Пауза  
  11.30-12.15 Предавање Велики подаци и рачунарство у облаку, Бранко Фулурија, Nordeus
  12.15-12.30 Пауза  
  12.30-13.15 Предавање Примена вештачке интелигенције у медицини, Др Јелена Васиљевић, Рачунарски факултет
  13.15-13.30 Пауза  
  13.30-14.15 Предавање Дизајн мултимедија, Др Ненад Малешевић, Рачунарски факултет
  14.15-14.30 Пауза  
  14.30-15.15 Затварање семинара, Игор Мијатовић  

* Организатори задржавају право корекција Агенде семинара

Учесници семинара 2020

Р.бр.

Име и презиме

Школа

Град

1

Алорић Андреа

V гимназија

Београд

2

Анђелковић Мирјана

Гимназија "Бора Станковић"

Прокупље

3

Антић Немања

Гимназија "Вук Караџић"

Трстеник

4

Атанацковић Исидора

III гимназија

Београд

5

Балабановић Милан

ЕГШ "Никола Тесла"

Јагодина

6

Баук Стефан

XII гимназија

Београд

7

Белинчевић Бојана

X гимназија

Београд

8

Бешлин Илија

ТШ

Кикинда

9

Бјелић Стеван

Гиманзија "Свети Сава"

Пријепоље

10

Богдановић Вукашин

Гимназија

Сремска Митровица

11

Божидаревић Марија

ЕТШ "Раде Кончар"

Београд

12

Бугариновић Алекса

Гимназија

Ужице

13

Цекић Лука

ТШ "Милета Николић"

Аранђеловац

14

Девић Марко

ТШ

Ваљево

15

Ђорђевић Лазар

ССШ

Ниш

16

Ђуровић Марија

Ју СМС "Младост"

Тиват

17

Еремић Симо

СШ "Ђура Јакшић

Српска Црња

18

Ерић Алекса

XIV гимназија

Београд

19

Грбић Срђан

VIII гимназија

Београд

20

Гроздић Александар

ЕТШ "Никола Тесла"

Панчево

21

Илић Михајло

Гимназија

Крушевац

22

Иванов Исидор

ТШ

Врање

23

Јовановић Никола

Прва ТШ

Крушевац

24

Јовановић Стефан

Гимназија

Сремска Митровица

25

Јовановић Вељко

ЕСТШ "Никола Тесла"

Краљево

26

Јовичић Марко

Гимназија "Свети Сава"

Пожега

27

Кандић Игор

Гимназија

Сремска Митровица

28

Кнежевић Јован

Гимназија "Свети Сава"

Пожега

29

Кривокапић Даница

Гимназија

Ужице

30

Латиновић Нина

Гимназија Креативно перо

Београд

31

Љубичић Марко

ТШ

Кикинда

32

Луковић Лука

ЕТШ "Никола Тесла"

Панчево

33

Малетић Ђорђе

МЕШ

Параћин

34

Марић Ирина

I гимназија

Београд

35

Маринковић Вукашин

ТШ

Зајечар

36

Матијевић Никола

СШ "Ђура Јакшић

Српска Црња

37

Мићановић Алекса

IX гимназија

Београд

38

Мицић Душан

ТШ

Пожега

39

Миленковић Андријана

ЕГШ "Никола Тесла"

Јагодина

40

Милинић Јован

VIII гимназија

Београд

41

Минић Александра

ЕТШ "Никола Тесла"

Панчево

42

Мирковић Марко

ТШ "Милета Николић"

Топола

43

Митровић Марко

Гимназија

Књажевац

44

Младеновић Алекса

ЕТШ "Мија Станимировић"

Џеп

45

Николић Огњен

Гимназија

Велика Плана

46

Новаковић Лука

Гимназија

Ужице

47

Пауновић Лука

ТШ

Ваљево

48

Павићевић Александар

ЕГШ "ННикола Тесла"

Јагодина

49

Перичић Сара

СМШ "Младост"

Тиват

50

Петровић Данијела

Гимназија

Пожаревац

51

Петровић Лука

Гимназија "Ј. Ј. Змај"

Нови Сад

52

Поповић Константин

VIII гимназија

Београд

53

Поповић Младен

Гимназија "Урош Предић"

Панчево

54

Радојевић Петар

ЕТШ "Раде Кончар"

Београд

55

Рафаиловић Никола

ТШ "Милета Николић"

Топола

56

Рајачић Ђорђе

Математичка гимназија

Београд

57

Ракић Урош

Гимназија

Књазевац

58

Ристић Ђорђе

Гимназија

Књазевац

59

Ристић Никола

ТШ

Зајецар

60

Сави Патар

ТШ

Ваљево

61

Шијаковић Вук

ЈУСЦШ "Иво Андрић"

Вишеград

62

Симић Тара

Друга економска скола

Београд

63

Симоновић Никола

ЕТШ "Никола Тесла"

Ражањ

64

Средојевић Сандра

ТШ

Ваљево

65

Стаменковић Петар

ТШ

Књазевац

66

Станковић Стефан

ЕТШ "Никола Тесла"

Београд

67

Станојевић Саша

X гимназија

Београд

68

Стевановић Огњен

ЕГШ "Никола Тесла"

Јагодина

69

Стојанов Никола

ЕГШ "Никола Тесла"

Јагодина

70

Стошић Исидора

Гимназија "Свети Сава"

Ћуприја

71

Стошић Леонтина

V гимназија

Београд

72

Сувачаров Вања

ШЦ "Никола Тесла"

Вршац

73

Тасић Томислав

ЕГШ "Никола Тесла"

Јагодина

74

Тешић Јована

ТШ

Ваљево

75

Тишма Душан

IX гимназија

Београд

76

Тодоровић Лазар

Гимназија Младеновац

Сопот

77

Тутус Мина

ЕСТШ "Никола Тесла"

Краљево

78

Василевкса Тијана

V гимназија

Београд

79

Василевска Милена

V гимназија

Београд

80

Васиљевиц Матија

Гиманзија "Светозар Марковић"

Пирот

81

Вујовић Вања

Гимназија "Ј. Ј. Змај"

Нови Сад

82

Здравковић Ђорђе

ЕТШ "Мија Станимировић"

Ниш

83

Здравковић Јелена

ЕТШ "Мија Станимировић"

Ниш

84

Златић Богдан

ТШ

Ивањица

85

Зорић Никола

ТШ

Кикинда

86

Жујовић Јагода

Гимназија

Младеновац

Учесници семинара RAF IT Days 2019

Учесници семинара су подељени у две категорије (1. Са сопственим смештајем у Београду, 2. Учесници којима факултет обезбеђује смештај). Молимо све учеснике да прате информације на званичном сајту семинара.

 

Листа учесника са сопственим смештајем у Београду:

Р.бр. Име и презиме Школа Град
1 Дјокиц Алекса Девета гимназија Београд
2 Шмигић Александар Десета гимназија Београд
3 Лабовић Александра Десета гимназија Београд
4 Нешић Андреја Трећа гимназија Београд
5 Кековић Андрија Гимназија Крушевац
6 Димитријевић Анита Пета гимназија Београд
7 Васиљевић Антонија Гимназија Ваљево
8 Дурковић Дејан Ваздухопловна Академија Београд Београд
9 Станојевић Дјордје Девета гимназија Београд
10 Мићић Душан Техничка школа Пожега
11 Радисављевиц Филип Медицинска школа Крушевац
12 Галић Лазар Математичка гимназија Београд
13 Девић Марко ТШ Ваљево Ваљево
14 Максимовић Марко Техничка школа Чачак
15 Павловић Михајло Гимназија Крушевац
16 Василевска Милена Пета гимназија Београд
17 Миљковић Миљан Гимназија Бора Станковић Врање, Врањска Бања
18 Никетић Милош Гимназија Чачак
19 Василевска Невена Пета гимназија Београд
20 Живанић Новак Гимназија "Свети Сава" Београд
21 Дељанин Петар ИТХС Београд
22 Соколовић Сава Прва техничка школа Крушевац
23 Јаксиц Софија Седма гимназија Београд
24 Максимовић Стефан Гимназија "Филип Вишњић" Бијељина
25 Петковић Тамара Гимназија Лесковац
26 Лончар Урош ЕТШ Никола Тесла Београд
27 Селаковић Вељко Математичка гимназија

Београд

 

Листа учесника којима факултет обезбеђује смештај:

Р.бр. Име и презиме Школа Град
1 Ристић Алекса Техничка школа Шабац
2 Јовановић Анђела ЕСТШ "Никола Тесла" Краљево
3 Ковациц Андреј Техничка школа "Иван Сарић" Суботица
4 Дикиц Андреја Гимназија "Светозар Марковић" Ниш
5 Дејковић Андријана Гимназија "Светозар Марковић" Ниш
6 Божовић Балша Гимназија "Слободан Шкеровић" Подгорица, ЦГ
7 Петровић Богдан Гимназија Пожаревац
8 Кајевић Дарис Гимназија "30.септембар" Рожаје, Црна Гора
9 Вељковиц Дјордје Гимназија Крушевац
10 Ристић Ђорђе Гимназија Књажевац
11 Јоксовић Филип Прва техничка школа Крагујевац
12 Стошић Исидора Гимназија "Свети Сава" Пожега
13 Кеовачец Јован Гимназија Пожаревац
14 Лазић Јован Економско трговинска школа Пожаревац
15 Куљанчић Лазар СТШ "Михајло Пупин" Кула
16 Лазаревић Лука ЕШ Стана Милановић Шабац
17 Митровић Марко Гимназија Књажевац
18 Шефчић Матеја Техничка школа "Иван Сарић" Суботица
19 Ајдер Милан Гимназија "Ј. Ј. Змај" Нови Сад
20 Сувачаров Милица ЕТШ Никола Тесла Панчево
21 Тутус Мина ЕСТШ "Никола Тесла" Краљево
22 Аврамовић Настасија Гимназија "Светозар Марковић" Ниш
23 Митић Петар Уметничка Школа Ниш
24 Аксентијевић Урош Прва гимназија Крагујевац
25 Ракић Урош Гимназија Књажевац
26 Сувачаров Вања ШЦ Никола Тесла Вршац, Уљма
27 Миловић Војин Прва гимназија Крагујевац
28 Моравчевић Вукашин Гимназија Шабац
29 Рудински Звонимир Техничка школа "Иван Сарић" Суботица

© 2010-2020 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter