“РАФ ИТ даyс” је бесплатан четвородневни семинар намењен ученицима средњих школа, који организује Рачунарски факултет из Београда уз подршку Канцеларије за младе града Београда. Семинар је намењен средњошколцима чије интересовање превазилази оквире наставних планова и програма, а циљеви су едукација, промовисање образовања и стручно усавршавање младих људи, као и препознавање интелектуалних потенцијала учесника семинара.

Преко 40 домаћих и страних компанија се до сада представило младим учесницима семинара. Око 250 средњошколаца је имало прилику да унапреди своја знања из области информационо комуникационих технологија. У савремено опремљеним кабинетима Рачунарског факултета предавачи на интересантан и иновативан начин преносе своја знања И искуства ученицима.

Реализацијом „РАФ ИТ Даyс “ шири се позитивна порука усмерена ка јавном мњењу о квалитетном пројекту и младим људима који схватају да је образовање једини пут којим треба да корачају. Заједничко ангажовање државних институција, светски познатих компанија и организатора је од кључне важности за постизање претходно дефинисаних циљева.

"РАФ ИТ Даyс 2015" ће се одржати у априлу 2015. године на Рачунарском факултету (Кнез Михаилова 6/ВИ, Београд).

 

© 2010-2020 RAF IT Days  mail-flag-png-image-69223 Instagram twitter