Никола Јовановић на летњој пракси у Google-у

Студент РАФ-а, Никола Јовановић, у току лета је провео 13 недеља као практикант у седишту компаније Google у Калифорнији, у оквиру Research and Machine Intelligence тима. Своје искуство које је стекао током летње праксе у компанији Google Никола описује:
 
"У току праксе сам допринео резултатима тима радом на самосталном пројекту и упознао се са типом запослења које спаја софтверско инжењерство и научно-истраживачки рад. Изузетно сам задовољан и сматрам да сам знатно унапредио своје знање радећи у реалном окружењу са изузетно квалитетним људима. Такође, упознао сам неколико бивших студената РАФ-а, тренутно запослених у Google-у и добио прилику да чујем њихове утиске. Закључио бих да је живети преко океана једно лето и радити у једној од највећих компанија на свету изузетно искуство, и охрабрио бих све студенте да потраже сличне прилике." - закључио је Никола.

РАФ на Електријади 2017

Мај, 2017.
Међународни сусрет студената електротехнике и рачунарства, 57. Електријада, одржана је од 20. до 25. маја 2017. године у Будви. РАФ је ове године други пут учествовао, у конкуренцији факултета са простора бивше Југославије.

Опширније...

Иван Дејковић на финалу Google Hashcode такмичења у Паризу

Април, 2017.

На финалу такмичења Hashcode 2017 које организује компанија Google, тим МЕТАШСА освојио је пето место. Тим су чинили Иван Дејковић, студент треће године Рачунарског факултета и тројица студената Универзитета у Кембриџу - Марко Станковић, Димитрије Ердељан и Петар Величковић.

Опширније...

Алекса Станковић на мастеру у Лозани

Наш дипломирани студент, Алекса Станковић, наставио је своје школовање на мастер студијама у Лозани. Алекса је уписао федерални технички универзитет у Швајцарској, који са другим федералним универзитетом ETH чини најбољи универзитет у Швајцарској, али и у Европи и свету.

Опширније...

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079