Новогодишња журка на РАФ-у

У пријатељској и опуштеној атмосфери студенти Рачунарског факултета прославили су крај 2009. године. У организацији Студентског парламента окупили су се садашњи и дипломирани студенти РАФ-а и пожелели једни другима све најбоље у предстојећој години.

Опширније...

Дипломирао - Немања Јовановић

На Рачунарском факултету у среду 30. децембра 2009. дипломирао је Немања Јовановић (80/05), који је одбранио дипломски рад на тему „Gray-ова насупрот бинарног кодирања у генетским алгоритмима“.

Опширније...

Дипломирала Марина Радулашки

На Рачунарском факултету у понедељак 28. децембра 2009. дипломирала је Марина Радулашки (04/05), која је одбранила дипломски рад на тему „Нумеричке симулације ротирајућих Boze-Ajnštajn кондезата“.

Опширније...

Свечани пријем за студенте

Студентски парламент Рачунарског факултета организује свечани пријем за све студенте поводом новогодишњих празника. Свечаност се организује у среду 30. децембра 2009. године, од 20 до 22 часа, у учионици број 7.

 

Понесите добро расположење и дођите на дружење са колегама!

Одбрана дипломског - Немања Јовановић

У среду 30. децембра 2009. године у 16 часова, на Рачунарском факултету у учионици број 7, дипломски рад ће бранити студент Немања Јовановић (80/05) на тему „Gray-ова насупрот бинарног кодирања у генетским алгоритмима“.Одбрана дипломског рада је јавна.

Одбрана дипломског - Марина Радулашки

У понедељак 28. децембра 2009. године у 18 часова, на Рачунарском факултету у учионици број 7, дипломски рад ће бранити студент Марина Радулашки (04/05) на тему „Нумеричке симулације ротирајућих Boze-Ajnštajn кондезата“.Одбрана дипломског рада је јавна.