Урош Галић први у Србији у игрици DotA

Студент РАФ-а Урош Галић први је у Србији у игрици DotA 2! Овим еспортом тренутно се бави преко 12 милиона људи широм света, а Урош је на најпрестижнијем турниру у Сијетлу доказао и званично да је међу 50 најбољих на планети.

Опширније...

Дипломирала Ана Марковић

Студенткиња Ана Марковић је у среду, 19. септембра 2018. године на РАФ-у одбранила свој дипломски рад на тему "Модел едукативног окврира за подршку сервисним архитектурама" пред ментором др Бранком Перишићем и др Зораном Фидановским, чланом комисије.

Опширније...

Пријем бруцоша на РАФ-у

Пријем шеснаесте генерације студената Рачунарског факултета одржаће се у понедељак, 01. октобра у просторијама факултета (учионица РАФ 6). Пријем бруцоша ће бити организован по следећем распореду:
 
9h студенти на смеру Рачунарске науке;
9:45h студенти на смеру Рачунарско инжењерство (чија су почетна слова презимена од А до М);
10:30h студенти на смеру Рачунарско инжењерство (чија су почетна слова презимена од Н до Ш);
11:15h студенти на смеровима Рачунарски дизајн и Информационе технологије.
 
Добро дошли!

In memoriam - др Драган Милетић

a2b2bcd9183a275ba4e85aa730f6bda0_L.jpg  IN MEMORIAM др Драган Милетић (1955 - 2018)

У Београду је 02.09.2018. након дуге и тешке болести преминуо наш драги колега декан др Драган Милетић. У моментима опраштања и бола, остаје нам сећање на то да смо имали привилегију да будемо његове колеге и сарадници. Памтићемо га по скромности, по његовом изузетном академском раду и доприносу успешном развоју нашег факултета. 

Дипломирао Марко Пауновић

Студент Марко Пауновић је у петак, 31. августа 2018. године на РАФ-у одбранио свој дипломски рад на тему "Scraping у Python-у" пред ментором др Бојаном Димић Сурла и др Душаном Вујошевићем, чланом комисије.
 
"У овом раду дат је преглед неких од најпознатијих библиотека и framework-а за scraping. Свака од ових технологија је једнако заступљена и њихово коришћење умногоме зависи од онога што се жели постићи и типа садржаја који се скида и пласира" - закључио је Марко.
 
Фотографије са одбране погледајте у галерији.
Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079