Одбрана мастер рада на тему "Имплементација и тестирање софтверских решења за заштиту рачунарских мрежа"

Студент Дејан Брдарески је у четвртак, 27. децембра одбранио свој мастер рад на тему "Имплементација и тестирање софтверских решења за заштиту рачунарске мреже" пред ментором др Мирјаном Р. Радивојевић и др Ђорђем Бабићем, чланом комисије.

Опширније...

Представљање Рачунарског факултета на манифестацији "Београдска зима"

Задовољство нам је да се у оквиру манифестације "Београдска зима" представимо публици кроз изуме, радове и искуства студената, а за најмлађе смо припремили  представу "Мали принц" коју ће извести ученици Рачунарске гимназије.

Очекујемо вас у "Топлом кутку" на Тргу Републике од понедељка 24. децембра!

48396444_1968899093159497_2797859975718764544_n.jpg

Славко Фодор - интервју

У дневном листу Блиц објављен је интервју са истакнутим ИТ стручњаком и бившим студентом Рачунарског факултета Славком Фодором. Славко је неколико година провео радећи у Фејсбуку, а онда одлучио да се врати у Србију.

"Славко је имао посао у Фејсбуку, хвалио га је и Закереберг, а онда се вратио у Београд да оствари свој дечачки сан" гласи назив објављеног текста који можете прочитати ОВДЕ.

Приступна предавања на Рачунарском факултету

Јавна приступна предавања за избор у звање доцента за кандидате др Лазара Карбунара и др Горана Ракочевића одржана су 10. децембра 2018. на Рачунарском факултету. Јавно приступно предавање др Михајла Цекића одржаће се у понедељак 24. децембра у 13 часова на Рачунарском факултету.

Опширније...

Одбрана дипломског рада на тему "Анализа сигурности сервиса за електронско банкарство банака у Србији"

Студент Коста Јевтић је у четвртак, 6. децембра 2018. године на РАФ-у одбранио свој дипломски рад на тему "Анализа сигурности сервиса за електронско банкарство банака у Србији" пред ментором др Ђорђем Бабићем и др Снежаном Поповић, чланом комисије.

Опширније...