Дипломирао Радоица Драшкић

Студент Радоица Драшкић је у четвртак, 15. августа 2019. године на РАФ-у одбранио свој дипломски рад на тему "Савршени трансфер квантних стања" пред ментором др Иреном Јовановић и др Миланом Башићем, чланом комисије.

Опширније...

Четири медаље на Међународној информатичкој олимпијади уз менторе са РАФ-а

На 31. Међународној информатичкој олимпијади која је одржана у Бакуу четворочлана информатичка екипа из Србије освојила је четири медаље. 
Овај успешни четверац предводили су др Драган Урошевић, професор на Рачунарском факултету, као и Алекса Плавшић, студент Рачунарског факултета.

Опширније...

Конкурс за сарадника у настави или асистента из математике

Рачунарски факултет Универзитета Унион расписује конкурс за заснивање радног односа са пуним радим временом за једног сарадника у настави или асистента за ужу научну област Математика.
 
Услови конкурса за радно место сарадника у настави: завршене основне студије на Математичком или сродном факултету са просечном оценом најмање 8.00. Предност имају кандидати који су уписали мастер студије.
 
Услови конкурса за радно место асистента: завршене основне студије на Математичком или сродном факултету са просечном оценом најмање 8.00 и мастер студије Математичком или сродном факултету са просечном оценом најмање 8.00. Предност имају кандидати који су уписали докторске студије.
 
Пријаве на конкурс са доказима о испуњености услова конкурса доставити у року од 15 дана од дана објављивања конкурса секретаријату Рачунарског факултета, Кнез Михаилова 6/VI, 11000 Београд, или електронски, путем e-maila на адресу раф [@] раф.рс.
 
Датум објављивања конкурса је 16.7.2019. године.

Дипломирао Милутин Церовић

Студент Милутин Церовић је у понедељак, 15. јула 2019. године на РАФ-у одбранио свој дипломски рад на тему "Генеративне Супарничке Мреже" пред ментором др Немањом Илићем и др Стеваном Милинковићем, чланом комисије.

Опширније...

Дипломирао Вук Божовић

Студент Вук Божовић је у петак, 12. јула 2019. године на Рачунарском факултету одбранио свој дипломски рад на тему "П2П видео стрим са препознавање лица" пред члановима комисије др Бојаном Димић Сурла и ментором др Миланом Видаковићем.

Опширније...

Рачунарски факултет Рачунарски факултет 011-33-48-079