Одбрана мастер рада на тему "Примена технологије РиектЈС у развоју апликације из домена електронске трговине"

Студенткиња Наташа Вуксановић је у петак, 25. децембра 2020. године одбранила свој мастер рад на тему "Примена технологије РиектЈС у развоју апликације из домена електронске трговине" пред ментором др Душаном Вујошевићем и др Јеленом Васиљевић и др Бојаном Димић Сурла, члановима комисије.

Опширније...

Додељене дипломе РАФ-овцима

Рачунарски факултет испратио је још једну генерацију студената. Због епидемиолошке ситуације свечаност доделе диплома није одржана, а преузимање диплома обављало се према унапред утврђеном распореду у секретаријату Факултета. Факултет честита свим студентима који су током 2020. године завршили своје основне академске, мастер и струковне студије и жели им успех у даљем раду!

Током календарске 2020. године на РАФ-у дипломирали су: 

Опширније...

Одбрана мастер рада на тему "Један приступ имплементацији информационог система за евиденцију производње гумених црева"

Студенткиња Анђела Вујовић је у четвртак, 24. децембра 2020. године одбранила свој мастер рад на тему "Један приступ имплементацији информационог система за евиденцију производње гумених црева" пред ментором др Душаном Вујошевићем и др Снежаном Поповић и др Љубомиром Лазићем, члановима комисије.

Опширније...

Студент Драгутин Мисирача одбранио је дипломски рад на тему "Манипулација фотографијама коришћењем растерске графике, слојева, филтера и алата за селектовање на примерима обраде у Фотошопу, Инстаграму и ГИМПу"

Студент Рачунарског факултета Драгутин Мисирача је 22. децембра 2020. године одбранио дипломски рад на тему "Манипулација фотографијама коришћењем растерске графике, слојева, филтера и алата за селектовање на примерима обраде у Фотошопу, Инстаграму и ГИМПу" пред комисијом коју су чинили: ментор др Душан Вујошевић и члан др Ненад Малешевић.

Опширније...

Студент Слободан Николић одбранио је дипломски рад на тему "Интеграција позадинских сервиса у Unity 3D развојно окружење"

Студент Рачунарског факултета Слободан Николић је 26. новембра 2020. године одбранио дипломски рад на тему "Интеграција позадинских сервиса у Unity 3D развојно окружење" пред комисијом коју су чинили: ментор др Милан Видаковић и члан др Бојана Димић Сурла.

Опширније...

Студент Ђорђе Величковић одбранио је дипломски рад на тему "Микросервисно решење за шифровање и дешифровање података - Енигма"

Студент Рачунарског факултета Ђорђе Величковић је 26. новембра 2020. године одбранио дипломски рад на тему "Микросервисно решење за шифровање и дешифровање података - Енигма" пред комисијом коју су чинили: ментор др Милан Видаковић и члан др Бојана Димић Сурла.

Опширније...